Descargar AudioLibro Vocabulari Visual Catala-Arab de Varios Autores

Descargar AudioLibro Vocabulari Visual Catala-Arab de Varios Autores año 2003

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Vocabulari Visual Catala-Arab
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 24/2/2003
 • EditorialICARIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónIdiomas
 • ISBN: 9788474266412
 • Valoración del audiolibro: 7.87 de un máximo de 10
 • Votos: 336
 • Autor(a) de la reseña: Lao Azero
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.19 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 20/7/2018
 • Duración: 1 hora con 33 minutos (60 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 01/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - MP3 - WMA - WMA Lossless - WAV - AC3 - MPEG4 (compresión DMG - TAR.Z - ZIP - BZ2 - TBZ2 - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Duración del resumen (audio): 8 minutos (5.5 MB)
 • Servidores habilitados: Microsoft OneDrive - BitShare - EliteTorrent - Your Bittorrent - FreakShare - Google Drive - MEGA - Hotfile - Torlock
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Les llengües són un element de comunicació, però al mateix temps constitueixen un deis signes d'identitat cultural més rellevants. "La llengua materna és corpòriament inaugural, inicia l'expressió silenciosa de la confusió amb el cos de la mare, inicia a això que no podrà esborrar cap altra llengua apresa. Encara que la parla inaugural caiguí en desús o es perdi, sempre quedarà. La llengua materna es írreductible a tota traducció". La diversitat lingüística és un fet en el món d'avui, que s'afiança cada día mes. En un futur pròxim tots els homes i les dones del món seran multilingües. Per un costat tindrem la llengua d'identitat, la llengua estimada, la llengua materna, i per un altre tindrem les llengües de comunicació formal i internacional que mposen en l'aldea global en qué vivim. Aquest Vocabularí visual català-àrab és un instrument imprescindible d'acollida per ajudar a suavitzar aquest pas tan important que fan els nens i nenes, joves i adults deis països àrabs en abandonar la seva terra natal i arribar a Catalunya. Serveix a aquestes persones com a eina de comunicació i d'integració en facilitar-los d'aprenentatge de la nova llengua partint del reconeixement i la valoració de la seva llengua d'origen i/o de la seva cultura. Per una part, troben escrita, acompanyant la il·lustració, la llengua estimada, la de casa, la seva, aquella que els dóna seguretat; per una altra, la llengua d'acollida, de comunicació, d'estudi de traball, de futur. Un futur que es presenta amable, porquè ja en el primer moment se sentiran respectats en allò que els identifica: la seva llengua.També té com a objectiu facilitar als catalanoparlants l'aprenentatge, en forma amena i pràctica, d'un vocabulari bàsic de llengua àrab, cosa que permet de crear un pont de comunicaci&oacu

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2003

Otros audiolibros del género o colección Idiomas

Otros audiolibros en el idioma Catalán